Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the loginizer domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/muzikveo/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Ortaköy’de Otizmli Öğrenciler İçin Müzik Sınıfı Kuruldu. – Müzik Otizm

Ortaköy’de Otizmli Öğrenciler İçin Müzik Sınıfı Kuruldu.

Müzik ve Otizm Müzikotizm Muzikotizmİstanbul MEF Uluslararasi Okulları (MEF International Schools) Okul Aile Birliği, 6 Mart 2014 tarihinde İstanbul Beşiktaş Ortaköy Hayat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne (OÇEM) müzik sınıfı için; piyano, gitar, bateri, darbuka ve zilli def bağışında bulundu. Ayrıca okula; laptop, yazıcı ve projeksiyon cihazı da verildi.

Okul Aile Birliği’nden Sayın Şengül Karaca, otizmli öğrencilerin desteğe ihtiyaçları olduklarını, onların gelişimine katkıda bulunmak istediklerini ve başka okullara da ilham kaynağı olmak istediklerini söyledi.

Müzik ve Otizm olarak bu tür bağışların diğer okullara da yapılmasını diler, otizmli öğrencilerimize bol müzikli günler dileriz. Müzik adına yapılması gereken ne varsa biz her zaman yanınızdayız.

 

[fblike]

“Ortaköy’de Otizmli Öğrenciler İçin Müzik Sınıfı Kuruldu.” için 5 yanıt

  1. Çok güzel, tebrikler! Yalnız, ülkemizde okul öncesi müzik eğitimi için bile kapsamlı bir eğitim yok (Lisansüstü program hatta ders, sertifika programı -Orff yöntemi haricinde- vb.). Özel öğretim yöntemleri denince de akla sadece alan eğitimi yöntemleri geliyor, bu isimdeki derslerde. Bu durumda, buradaki öğretmenlere genel olarak engellilerin ve özel olarak otistiklerin müzik eğitimi için gereken profesyonel eğitimi (tıbbi ve mesleki bilgiyi) kim verecek?

  2. Merak ettiğim Müzik sınıfının içeriği nedir..Eğitimcilerin eğitim düzeyleri nedir..net bilgi var mı?…

  3. Merhaba Uğur Bey,
    Piyano, gitar, bateri, darbuka ve zilli def alındığı belirtilmiş. Bir devlet okulu olan İstanbul Beşiktaş Ortaköy Hayat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde (OÇEM) görev yapan müzik öğretmenleri tarafından çalışmaların yürütüldüğünü düşünüyorum.
    Orçun Berrakçay

  4. Müzik ve Otizm Harika bir düşünce !
    Katkılarınızdan dolayı MEF International Schools Okul Aile Birliği Gönüllüsü Sayın Şengül Karaca ve Diğer Gönüllü Arkadaşları Tebrik ederim. Umarım Başlattığınız mücadelenin devamı Diğer okullara Örnek olur.

    Lamiya Çelik..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir